Mobles de fusta a mesura

Mobles de fusta a Barcelona amb V&J Disseny

A V&J Disseny comptem amb l'experiència i innovació necessària per a poder realitzar tota classe de mobles de fusta a mesura.

Fabriquem a mida tota classe de mobles de fusta

Des del nostre taller de fusteria a Caldes de Montbui dissenyem i fabriquem mobiliari de cuina, decoració i mobles de fusta.

Disseny, funcionalitat i qualitat, per la fabricació a mida de mobles de fusta. Pressupostos sense compromís

Sol·licita pressupost sense compromís. Entre l'àmplia varietat de colors, textures, accessoris i estils decoratius, podrem trobar el disseny que estaves buscant. És igual l'espai que tinguis, aconseguirem optimitzar l'estada, per a treure-li la màxim partit.

Si necessites realitzar una reforma parcial o reforma integral, també pots comptar amb els serveis de la nostra fusteria. No sols realitzem mobles de fusta, sinó que a més, podem gestionar de manera integral una reforma, proporcionant al client un treball clau en mà.

Cuines a mesura, armaris de paret, parquet, solucions decoratives en fusta... Deixa't assessorar per personal especialista i treballa amb els millors. Obtindràs un servei ràpid, net, fiable i amb els millors acabats. Garantit!.

Vols renovar la teva llar?

Mobles de fusta a mesura, amb varietat d'estils, textures, colors i accessoris

Contacta amb nosaltres