Fusteria V&J Disseny a Barcelona

Mobles de fusta a Barcelona

Mobles de fusta a Barcelona | V&J Disseny

Fabriquem a mida tota classe de mobles de fusta a Barcelona

Disseny, funcionalitat i qualitat, per la fabricació a mida de mobles de fusta a Barcelona. Pressupostos sense compromís.

A V&J Disseny tenim l'experiència i innovació necessària per poder realitzar tota classe de mobles de fusta a Barcelona a mida.

Des del nostre taller de fusteria a Caldes de Montbui dissenyem i fabriquem mobiliari de cuina, decoració i mobles de fusta a Barcelona per empreses i franquícies nacionals i internacionals.

Sol·liciti pressupost sense compromís. Entre l'àmplia varietat de colors, textures, accessoris i estils decoratius, podem trobar el disseny que estava buscant. És igual l'espai que tingui, aconseguirem optimitzar l'estada, per treure la màxima funcionalitat.

Si necessita realitzar una reforma parcial o reforma integral a Barcelona, també pot comptar amb els serveis de la nostra fusteria a Barcelona. No només realitzem mobles de fusta a Barcelona, sinó que a més a més, podem gestionar de forma integral una reforma, proporcionant al client un treball clau en mà.

Cuines a mida, armaris de paret, parquet, solucions decoratives en fusta, mobiliari comercial corporatiu... Deixi's assessorar pel personal especialista i treballi amb els millors. Obtindrà un servei ràpid, net, fiable i amb els millors acabats. Garantit!.

Mobles de fusta a Barcelona, a mida, amb varietat d'estils, textures, colors i accessoris.

Mobiliari per franquícies nacionals i internacionals

V&J DISSENY

C/ Teka S/N

  Polígono Industrial El Pinatar,
Caldes de Montbui, 47004, (Barcelona)

  647 718 752 / 651 572 485